top of page

Naiste äratav, puhastav, toetav, elurõõmus kevadpuhkus 8.-10. aprillini!

Naised! Kevad on teel! Kingime endale sel kevadel puhastava ja laadiva ja ägeda kevadpuhkuse mere ääres! Kutsun Sind 8.-10. aprillini Kaberneeme lähistele kevadiselt äratavale, elurõõmu ja eheduse ja energiatõstmise nädalalõpule naiste seltsis!


Võtame fookusesse kevadise ärkamise ja talvejamast puhastumise:

- joome rohelisi smuutisid

- keskendume keha-meelepuhastusele ka joogapraktikates

- valmistame taimetoitu

- jalutame mere ääres ja vapramad võivad ka laintesse viskuda!


Lisaks meie alatisele soojale ja toetavale naisteringile, toa-ja õuetantsule, saunamõtisklustele ja koos- ja üksipuhkamisele tahtis meie kevadpuhkuse erikülaliseks tulla:


MEESENERGIA!


Kohe selgitan! Oleme koos ikka naisteringis ja naiste keskel, aga vahepeal tulevad meid erinevate praktikatega toetama ka mehed (kes peale praktikaid meid taas omaette settima lubavad):


- Reedel avab meie hääled ja südamed Rändaja ehk Indrek Tammoja oma sulni ja maailmakirju loominguga meditatiivses lauluringis;


- Laupäeval aitab meil meie sügavaid sisemisi soppe ja mustreid mõista Taivo Janson, kes viib meiega läbi konstellatsioonipraktikaid ja -harjutusi;


- Pühapäevahommikusele meditatiivsele teerännakule, et kõike kogetut veel enda sees mõnusalt paika loksutada, viib meid Sander Tomson


Ja et meie puhas ühine naiselik vaib ja sära saaks jäädvustatud, tuleb laupäeval meid tunnikeseks jäädvustama fotograaf Helen Tulp.


Täitsa võimatult vastupandamatu lugu, kas pole!


Meie ringi mahub 10 naist.


Osaluspanuse variandid*:

- Veebruari lõpuni kehtib varajase kevadlinnukese panus 199 eurot, mis on vajalik tasuda kogu summana;

- Märtsi lõpuni kehtib panus 222 eurot, koha tagamiseks on vajalik tasuda tagastamatu ettemaks 50 eurot (ülejäänud osa saab tasuda märtsi lõpuni);

- Aprillis kuni puhkuse alguseni kehtib panus 244 eurot, koha tagamiseks on vajalik tasuda tagastamatu ettemaks 50 eurot (ülejäänud osa saab tasuda puhkuseni).


*Osaluspanuseid tagastada ei ole võimalik, kuid kui Sul juhtub miskit ettenägematut, mistõttu Sa ei saa puhkusel osaleda, on Sul on võimalus leida endale puhkuseasendaja, milles saan ka mina vajadusel abiks olla.


Detailid – asukoht, tasumise koordinaadid ja kaasahaaramisnimekiri - saavad Sinuga jagatud registreerimisel.


Kui soovid end kirja panna või igasuguseid asju küsida, kirjuta palun mulle siia: grete.sutrop@gmail.com


Elevil-põnevil-Grete


Grete Sutrop, Elujõusaali looja ja hoidja ja naistejooga juhendaja



167 views0 comments
bottom of page