top of page

Yin jooga 5-nädalane teekond "Viis Elementi": sügavus, tasakaal ja avardumine

Tere tulemast tasakaalu loovale yin jooga teekonnale "Viis Elementi", mida viib läbi Loovjooga Anna Viljakainen!


Viie nädala jooksul jagab Anna Sinuga inspireerivaid praktikaid ja teadmisi, mis ühendavad yin jooga põhimõtted Hiina viie elemendi kontseptsiooni ja tõdedega.

Kui otsid tasakaalu, sisemist rahu ja keha-ning-vaimu ühendust oma igapäevaelus, siis on see teekond Sinu jaoks! Sellel teekonnal avardame oma arusaama enda kehast ja suhestumisest ümbritseva maailmaga.


Iga nädal keskendume ühele Hiina viiest elemendist: puu, tuli, maa, metall ja vesi, viies end sügavamate kehaliste ja vaimsete kogemusteni läbi yin jooga toetava praktika. Lisaks avame uksi meditatiivse teraapia maailma, aidates avastada ja taastada oma keha tunnetust ning teadvustada emotsionaalseid mustreid.

Luba see aeg iseendale, et avastada uusi viise, kuidas luua rahu, tasakaalu ja harmooniat oma igapäevaelus. Ole avatud kogemustele ja valmis avastama uusi sügavusi enda sees.

Tunnid leiavad aset alates 5. märtsist teisipäeviti kell 19.30-21.00 Elujõusaalis Viimsis. Kohtumisi on kokku viis ning viimane tund lõpeb väikese üllatusega 2. aprillil. Sellele ühisele viienädalasele inspireerivale teekonnale asub maksimaalselt kümneliikmeline grupp, mille koosseis jääb kogu teekonna vältel samaks ja uusi liikmeid vahepeal ei liitu. Anna loob ruumi, mis tagab usaldusliku ja turvalise olemise ning võimaluse ka teiste kogemistele ja jagamistele kaasa elada.

Igal nädalal sukeldud erinevasse elementi, avades uusi teadmisi ja praktiseerides yin joogat just selle elemendi valguses. Iga tund pakub võimalust avastada sügavamat enesetunnetust, vabastada pingeid kehast ja lõdvestada meelt ning leida sisemist tasakaalu.


jooga viimsis, yin jooga viimsis, elujõusaal, anna viljakainen
Anna Viljakainen, Loovjooga yin jooga õpetaja

Siinkohal kerge pilguheit avanevale teekonnale:


Nädal 1: Puuelement - kevad (roheline/värskus) - kergus ja tärkamine

Teema: Hingamise rütmi ja kerguse leidmine oma igapäevaelus.


Nädal 2: Tuleelement - suvi (päike/soojus) - energia ja jõud

Teema: Enda avamine oma sisemisele tulele ja energiale.


Nädal 3: Maaelement - hilissuvi (stabiilsus/maandatus)- stabiilsus ja ühendus

Teema: Teadlikkus oma füüsilisest kehast ja selle ühendusest maaga.


Nädal 4: Metallielement - sügis (küpsus/ sügavus) - korrastatus ja selgus

Teema: Selgus ja korrastatus igapäevaelu väljakutsete lahendamisel.


Nädal 5: Vee-element - talv (rahulikkus/usaldus) - voolavus ja paindlikkus

Teema: Lubamine voolata ja kohaneda elu vooluga.


Iga elementi täiustab üks või mitu doTerra eeterlikku õli, mis toetab just selle elemendi omadusi ja energiat. Lisaks on iga tunni lõpus turvaline ja toetav vestlusring, kus osalejad saavad jagada oma kogemusi ja mõtteid. Viimases tunnis liitub meiega imeline ja väga andekas helidevõlur ja looja, kes hetkel jääb üllatuseks.


Kursusel saab olema oma Facebooki-grupp, kus saame jagada enda kogemusi ja taipamisi ning ka tundide olulisimaid sõnumeid, kokkuvõtteid osalenutele meeldetuletuseks ja infoks neile, kes mingil põhjusel mõnes tunnis osaleda ei saa.  


Aeg: Igal teisipäeval 5. märtsist kuni 2. aprillini, kell 19.30-21.00
Asukoht: Elujõusaal Viimsis, Kaluri tee 5, 2. korrus (sissepääs Kaluri tee poolt)
Osaluspanus: 88 € (leia Loovjooga ka Stebbyst)

 

Osalema on oodatud kõik ja eelnev joogakogemus ei ole vajalik. Osalemissoovist kirjuta Annale: annaviljakainen@hotmail.com ja saadan Sulle info ja võimalused panuse saatmise kohta. Sinu koha teekonnal tagab osaluspanuse tasumine, ootamatuste puhul saan osaluspanuse tagastada juhul, kui kohale on teine soovija.

 

Anna

Loovjooga looja, yin jooga ja meditatsiooni õpetaja



elujõusaal viimsis, yin jooga viimsis, jooga viimsis,
Elujõusaal Viimsis

37 views0 comments
bottom of page